Liity ryhmään Jalkapallokoulu / Tapiola (2015-2017)

Westend Indians tarjoaa 2015-2017 -syntyneille Jalkapallokouluja alueellisesti. Toiminnan tavoitteena on tarjota Heimon nuorimmille mahdollisuus tutustua leikinomaisesti joukkueliikuntaan ja jalkapalloon sekä tarjota liikunnallisia elämyksiä. Mukaan toivotaan liittyvän niin poikia kuin tyttöjä.

KAUSIMAKSU - Laskutetaan yhdessä erässä.

• 250 euroa / yksi ryhmä
• 300 euroa / kaksi ryhmää

Toimintaa voi käydä kokeilemassa kerran veloituksetta. Mukaan tulee kuitenkin ilmoittautua etukäteen ja mahdollisesta ilmoittautumisen perumisesta tulee ilmoittaa seuran toimistolle viipymättä. Kesken kauden lopettaneille ei myönnetä hyvitystä kausimaksusta.

Ryhmä järjestetään ensimmäisen kerran viikolla 35 ja siitä eteenpäin joka viikko (pois lukien koulun lomat ja muut koulun puolesta tulevat vuoroperuutukset, syysloma 12.10.-18.10., joulutauko 7.12–10.1, hiihtoloma 22.2-28.2. ja juhlapyhät) keväälle 30.4 saakka.

Kausimaksu sisältää kaiken ryhmän toiminnan: valmennuksen, vuorot, seuramaksun, vakuutuksen sekä lisäksi Heimon t-paidan. Ryhmän ohjaajana toimii seuran koulutettu ja kokenut harrastevalmentaja.

Anna sähköpostiosoitteesi niin lähetämme sinulle henkilökohtaisen linkin, jonka avulla voit liittyä mukaan ryhmään.