Liity ryhmään HP / C-Pojat harrastejoukkue Mankkaa

Westend Indiansin Harrastejoukkueet ovat kevennetty versio kilpajuniorijoukkuetoiminnasta ja soveltuvat niin aloittelijoille kuin myös lajia jo harrastaville. Harrastejoukkueet ovat taloudellisesti huomattavasti edullisempia kuin kilpajuniorijoukkueet, mutta tarjoavat siitä huolimatta laadukasta liikuntaa salibandyn parissa.

Harrastejoukkueet harjoittelevat 1-2 kertaa viikossa ja mukaan toivotaan liittyvän niin poikia kuin tyttöjä.

KAUSIMAKSU/ kevät 2021:

• 275 euroa / kerran viikossa. Laskutetaan yhdessä erässä.
• 300 euroa / kaksi kertaa viikossa (Leppävaara+Taavinkylä). Laskutetaan yhdessä erässä.

Toimintaa voi käydä kokeilemassa kaksi kertaa veloituksetta. Mukaan tulee kuitenkin ilmoittautua etukäteen ja mahdollisesta ilmoittautumisen perumisesta tulee ilmoittaa seuran toimistolle viipymättä. Kesken kauden lopettaneille ei myönnetä hyvitystä kausimaksusta

Ryhmä järjestetään ensimmäisen kerran tammikuussa viikolla 2 ja siitä eteenpäin joka (pois lukien koulun lomat ja muut koulun puolesta tulevat vuoroperuutukset, syysloma 12.10.-18.10. joulutauko 7.12–10.1, hiihtoloma 22.2-28.2. ja juhlapyhät) keväälle 30.4 saakka.

Kausimaksu sisältää kaiken ryhmän toiminnan: valmennuksen, vuorot, seuramaksun, vakuutuksen sekä lisäksi Heimon t-paidan. Ryhmän ohjaajana toimii seuran koulutettu ja kokenut harrastevalmentaja.

Paikka: Taavinkylän koulu (Taavilantie 19, 02180 Espoo)

Anna sähköpostiosoitteesi niin lähetämme sinulle henkilökohtaisen linkin, jonka avulla voit liittyä mukaan ryhmään.